Викенд забава на Ливадишта

Викенд забава на Ливадишта

Подгответе се за викенд полн со луди забави и најдобра атмосфера! ❤️
Камп приколка до 10ти ЈУЛИ 450 ден. Сместете се и за време на Вашиот викенд уживајте во КАМП ЛИВАДИШТА.
СЕКОГАШ НАЈДОБРО – САМО ЗА ВАС!! ?