Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Вечерва ноќно скијање на Попова Шапка

Вечерва ноќно скијање на Попова Шапка

Ви треба предлог за добра забава вечерва? Обожавате снег, планина, скијање, чист воздух?
Еве го нашиот предлог, повелете на ноќно скијање на Попова Шапка

Сите сте добредојдени,

Поздрав, од Шапка
ЕЛЕМ Турс

Информации за Ски Центарот  Попова Шапка на овој линк +кликни за повеќе+

Close Menu