Уживајте во Македонија во секоја сезона!

Ново од оваа зимска сезона во Ски – центарот „Копанки“

Туристички разглед со снеготапкач на Ски – центарот „Копанки“ по атрактивна цена. За вашиот сезонски ски – билет по цена ...
Повеќе...

Ново во Ски – центарот „Попова Шапка“!

Од оваа сезона внесуваме електронски читач на ски – билети. Набавете го својот сезонски билет со попуст до 20.12.2018 година, ...
Повеќе...

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СКИ – ЦЕНТРИТЕ CO КОИ СТОПАНИСУВА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ 2018/2019 ГОДИНА (СО ПРИЛОГ КОН ЦЕНОВНИКОТ)

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СКИ ЦЕНТРИТЕ СО КОИ СТОПАНИСУВА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ Ценовник 2018/2019 (важи од 01.09.2018) ...
Повеќе...

ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје со свој настап на специјализираниот меѓународен саем за туризам WESTM 2019- Белград , Република Србија 24-25 Октомври 2018 година

“WESTM 2019” и оваа година претставуваше единствен работен саем во Република Србија и еден од неколкуте во регионот на Југоисточна ...
Повеќе...

Синдикални спортски игри на АД „ЕЛЕМ“ – Автокамп „Ливадишта“

Имавме особена чест и задоволство што викендов Автокампот „Ливадишта“ беше домаќин на Синдикалните спортски игри на АД „ЕЛЕМ“, кои поминаа ...
Повеќе...

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ТУРИСТИЧКИТЕ КАПАЦИТЕТИ И СКИ – ЦЕНТРИТЕ CO КОИ СТОПАНИСУВА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ 2018/2019 ГОДИНА (СО ПРИЛОГ КОН ЦЕНОВНИКОТ)

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО ПОДРУЖНИЦИ НА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ Ценовник 2018/2019 (важи од 01.09.2018) ...
Повеќе...

„Аларм за природата“ од 28 јуни до 1 јули во камп Ливадиште

Автокампот „Ливадишта“, оваа година ќе биде домаќин на третиот по ред еко-фестивал „Аларм за природата“, Струга, од 28 јуни до ...
Повеќе...
Hotel Molika - Pelister

ХОТЕЛ МОЛИКА – ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД 15 – 17 ЈУНИ 2018 ГОДИНА

1/2 – ноќевање со појадок (BB) – 2.100 ден. 1/2 – полу пансион (HB) – 2.580 ден. 1/2 – полн ...
Повеќе...
Livadishta

АВТОКАМП ЛИВАДИШТА – ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД 15 – 17 ЈУНИ 2018 ГОДИНА

1/2 – Бунгалов со поглед на езеро – 2.080 ден. 1/2 – Бунгалов без поглед на езеро – 1.700 ден ...
Повеќе...

ПОПОВА ШАПКА – ХОТЕЛ „СЛАВИЈА“ – ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД 15 – 17 ЈУНИ 2018 ГОДИНА

1/2 – ноќевање со појадок (BB) – 1.520 ден. 1/2 – полупансион (HB) – 1.740 ден. 1/2 – полн пансион ...
Повеќе...

„Сите за Копанки, Копанки за сите“

Прва фаза/ расчистување на Домот, во организација на ПСК „Пелистер“. 09.06.2018 година , Пелистер ...
Повеќе...

Успешен втор ден од тематската конференција „Спортот не прави горди и обединети – Хотел „Молика “, Пелистер, 09.06.2018 година

Од 08 до 10 јуни 2018 година, хотел „Молика“ е домаќин на настанот на тема „Спортот не прави горди и ...
Повеќе...

Спортот не прави горди и обединети

Од 08 до 10 јуни 2018 година, хотел „Молика“ е домаќин на настанот на тема „Спортот не прави горди и ...
Повеќе...

Велосипедска „Downhill трка“ на Пелистер

Од 1 до 3 јуни 2018 год на Пелистер се одржа шестата по ред велосипедска „Downihill трка“ организирана од велосипедскиот ...
Повеќе...

Летен камп 13-19 јуни – автокамп Ливадиште

Преземете објава како PDF… ...
Повеќе...

ОТВОРАЊЕ НА ЛЕТНАТА ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА ВО АВТОКАМП „ЛИВАДИШТА“!

Продолжен празничен викенд, 24 – 27 мај 2018 година ...
Повеќе...

ЕКОЛОШКА АКЦИЈА “СИТЕ ЗА ПОПОВА ШАПКА“ (фото галерија)

Во организација на друштвото за туризам, угостителство, рекреација и спорт ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје, подружница Попова Шапка – Тетово на ...
Повеќе...

12.05.2018 – ЕКО – АКЦИЈА ВО „СКИ – ЦЕНТАРОТ ПОПОВА ШАПКА“!

Во сабота (12.05.2018 година) во 10 часот, „ЕЛЕМ ТУРС“ ДООЕЛ Скопје – Подружница „Попова Шапка“ организира Еколошка акција во Ски ...
Повеќе...
Popova Shapka Macedonia

ЕКО – АКЦИЈА ВО „СКИ – ЦЕНТАРОТ ПОПОВА ШАПКА“! – 12.05.2018 година

Во сабота (12.05.2018 година) во 10 часот, „ЕЛЕМ ТУРС“ ДООЕЛ Скопје – Подружница „Попова Шапка“ организира Еколошка акција во Ски ...
Повеќе...
Close Menu