Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Велигденска понуда 2018 – Хотел Молика

Велигденска понуда 2018 – Хотел Молика

Околината на Хотелот Молика и непосредната близина на подпелистерските села изобилуваат со богато културно наследтсво, мноштво цркви и манастири кои ја отсликуваат мнументалноста и естетиката на овој крај.

Празникот на Христовото Воскресение одбележете го во храмот на црквата Пресвета Богордица (1834г.) во селото Трновон на Пелистер и во храмот на Св.Димитрија (1830г.) во Битола.
Хотелот Молика ќе се погрижи миговите исполнети со радост, среќа и благосостојба да остават силен впечаток од престојот во празничните денови.

  • ТРОДНЕВЕН АРАНЖМАН – НВ – 49 евра

  • ДВОДНЕВЕН АРАНЖМАН – НВ – 34 евра

Close Menu