АКТИВЕН ОДМОР НА ПЕЛИСТЕР

АКТИВЕН ОДМОР НА ПЕЛИСТЕР

  • Саемски попуст од 20 % попуст за навремена и рана резервација најдоцна до 31.05.2017 година
  • Летување на Пелистер во хотелот Молика
  • Попустот се пресметува од редовните цени и услуги согласно официјалниот ценовник на ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје , Подружница Молика Битола  за  2017 година.
  • Планински одмор , рекреација и спортување  во прекрасната моликова шума на Пелистер
  • Користење на пешачките, планинарските, алпинистичките и велосипедските патеки во туристичко – рекреативната зона на Националниот парк Пелистер

ХОТЕЛ МОЛИКА _ БИТОЛА
Национален парк Пелистер, 7000 Битола, Р. Македонија
тел:+389 47 229406, +389 47 229513, факс: +389 47 229048
www.hotelmolika.com.mk, e-mail: hmolika@t-home.mk