• Hotel Slavija Popova Sapka

  Попова Шапка – Хотел Славија


  Сподели на социјални мрежи
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  Read more
 • Avtocamp Livadista Radozda Struga Elemturs

  Автокамп Ливадишта

  ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО АВТОКАМП ЛИВАДИШТА ! Кампот ве поканува во светот на алтернативниот одмор : песочна плажа, кристално чиста вода, природни сенки од многу дрвја, сето […]


  Сподели на социјални мрежи
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  Read more
 • Planinska kuka Mavrovi Anovi Elemturs

  Планинска куќа Маврови Анови

  Планинската куќа се наоѓа во населбата Маврови Анови, во срцето на национачниот парк Маврово, во непосредна близина на Мавровското езеро и опколен со планините Бистра, […]


  Сподели на социјални мрежи
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  Read more
 • Hotel Molika Pelister Elemturs

  Хотел МОЛИКА – Пелистер

  Хотел Молика е најрепрезентативниот хотел со кој располага Друштвото за угостителство рекреација и спорт ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје. Хотелот се наоѓа на Баба планина во Националниот парк […]


  Сподели на социјални мрежи
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  Read more
 • Vila Tives Dojran Elem Turs

  Вила Тиквеш и плажа Елем Турс – Дојранско езеро

  Одморалиштето “Вила Тиквеш”, во сопственост на Елем Турс, е сосема преуредено, и располага со сместувачки капацитет од шест новоопремени студија, сите со поглед на езерото […]


  Сподели на социјални мрежи
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  Read more
 • Sv Stefan Apartmani Ohrid Elem Turs

  АПАРТМАНИ СВЕТИ СТЕФАН – Охрид

  Охридско Езеро АПАРТМАНИ ,, СВЕТИ СТЕФАН “ Охрид Лоциран на најатрактивниот дел од Охридското езеро, туристичкиот комплекс Св. Стефан е вистинскиот бисер на охридското крајбрежје.  Токму тука […]


  Сподели на социјални мрежи
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
  Read more

Изберете КАМП-ПРИКОЛКА во Ливадишта

Дојдете, разгледајте ги сите простори во Камп Ливадишта и резервирајте го оној кој Вам најмногу Ви се допаѓа. Стационирајте ја Вашата приватна приколка за само 21.000 ден. годишно на просторот […]


Сподели на социјални мрежи
 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
Read more

Автокамп Ливадишта

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО АВТОКАМП ЛИВАДИШТА ! Кампот ве поканува во светот на алтернативниот одмор : песочна плажа, кристално чиста вода, природни сенки од многу дрвја, сето тоа во комбинација со пристојни […]


Сподели на социјални мрежи
 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
Read more

Планинска куќа Маврови Анови

Планинската куќа се наоѓа во населбата Маврови Анови, во срцето на национачниот парк Маврово, во непосредна близина на Мавровското езеро и опколен со планините Бистра, Кораб, Дешат. Во рамки на […]


Сподели на социјални мрежи
 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
Read more

Хотел МОЛИКА – Пелистер

Хотел Молика е најрепрезентативниот хотел со кој располага Друштвото за угостителство рекреација и спорт ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје. Хотелот се наоѓа на Баба планина во Националниот парк Пелистер. Самата местополжба на хотелот овозможува […]


Сподели на социјални мрежи
 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
Read more

Вила Тиквеш и плажа Елем Турс – Дојранско езеро

Одморалиштето “Вила Тиквеш”, во сопственост на Елем Турс, е сосема преуредено, и располага со сместувачки капацитет од шест новоопремени студија, сите со поглед на езерото Плажата “ЕЛЕМ ТУРС“е лоцирана во […]


Сподели на социјални мрежи
 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
Read more

АПАРТМАНИ СВЕТИ СТЕФАН – Охрид

Охридско Езеро АПАРТМАНИ ,, СВЕТИ СТЕФАН “ Охрид Лоциран на најатрактивниот дел од Охридското езеро, туристичкиот комплекс Св. Стефан е вистинскиот бисер на охридското крајбрежје.  Токму тука ви нудиме на уживање 5 […]


Сподели на социјални мрежи
 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
Read more

36-то меѓународно искачување на највисокиот врв на Шар Планина

Овој викенд бидете дел од традицијата, 36 – то меѓународно искачување на највисокиот врв на Шар Планина, Титов Врв. Хотел Славија ќе биде домаќин , придружете ни се и дојдете […]


Сподели на социјални мрежи
 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS
Read more
1 2 3 18